Jeden z nejlepších a nejsnadnějších a asi nejrychlejších dezertů. Skvělá chuť šlehačky, jahod a pusinek 🙂 .
- 500 gramů jahod (čerstvé nebo zmražené )
- 250 ml šlehačky
- 200 gramů zakysané smetany
- sněhové pusinky
- Sněhové pusinky rozdrobte na menší kousky. Čerstvé jahody rozkrájejte na menší kousky. Pokud máte jahody zmražené, tak si část jahod rozehřejte a rozmačkejte a nechte vychladnout.
- Šlehačku našlehejte do tuha a jemně přimíchejte zakysanou smetanu a rozdrobené pusinky.
- Teď si už jen připravte skleničky a na dno dejte jahody a pak smetanovo – pusinkovou směs. Ozdobte pusinkami a jahodami
Další recepty na Silvestra a oslavu Nového roku
Summary

Recipe Name
Eton Mess
Author Name
Sesi v cukru
Published On
1 komentář